Εκπαιδευτικά Νέα

Άνοιξαν στο tomy.moh.gov.gr οι αιτήσεις για 2.868 προσλήψεις στις ΤΟΜΥ. Έως 25 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Πρόκειται για προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του 4ετους προγράμματος.   Πιο συγκεκριμένα, οι προσλήψεις αφορούν σε:    956 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής  και σε έλλειψη αυτών ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παθολογίας.    239 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παιδιατρικής.    478 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτικής  και σε έλλειψη αυτών ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής.

Το Τριετές Σχέδιο του Υ.Π.Π.Ε.Θ. για τα Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Τριετές σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έχει ετοιμάσει το επιτελείο τουυπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου που αφορά:Πρωτοβάθμια εκπαίδευσηΙ. Προσχολική αγωγήΙΙ. Δημοτικό σχολείοΔευτεροβάθμια εκπαίδευσηΙ. Το Νέο ΓυμνάσιοΙΙ  Το Νέο Λϋκειο και η και εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευσηΕιδικότερα τα πρώτα “βήματα” του χρονοδιαγράμματος, νομοθετικών πρωτοβουλιών, έχει ως εξής:ΧρονοδιάγραμμαΑυτοαξ

ΠΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΒΠ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Καλούνται οι υποψήφιοι αναπληρωτές ΕΒΠ τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα και οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, να παραστούν εφόσον το επιθυμούν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Υπηρεσίας (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Κτήριο ZEDA 1ος Όροφος Θεσσαλονίκη) την Τρίτη 22 Αυγούστου22/08/2017 και ώρα 10.00 π.μ., για τις περιπτώσεις στις οποίες προέκυψε απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ των υποψηφίων.Συνημμένα:

Δήμος Λαρισαίων: Οι Κατασκηνωτές της Πόλης και τα ΑμεΑ σχετίζονται… διαφορετικά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Με γνώμονα σταθερές πανανθρώπινες αξίες όπως η ισότητα, η φιλία, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η κατανόηση, η αποδοχή και η αγάπη, οι μικροί Κατασκηνωτές υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα στελέχη και τους εθελοντές του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Απάντηση Υ.Π.Π.Ε.Θ. σε δημοσίευμα για τη λειτουργία Νηπιαγωγείων στις ΔΥΕΠ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.Π.Π.Ε.Θ.Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας Alfavita σχετικά με τη λειτουργία Νηπιαγωγείων στις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) που φέρεται να έχει ως συντάκτη τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ), το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διευκρινίζει:Η λειτουργία των Νηπιαγωγείων για τους πρόσφυγες, όπως και κάθε άλλη εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά αυτόν τον πληθυσμό, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και δρομολογείται ώστε να ξεκινήσει κανονικά τη νέα σχολική χρονιά.

Υπουργείο Παιδείας: Με αντικειμενικό τρόπο τα κενά και πλεονάσματα εκπαιδευτικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Οι εγκύκλιοι για τα λειτουργικά κενά Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σηςΝα υπολογίσουν τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά Γενικής Παιδείας και ΣΜΕΑΕ της περιοχής αρμοδιότητάς τους καλεί το υπουργείο Παιδείας της Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.Η καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ, δεδομένου ότι το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει 24 και 25 Αυγούστου, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί για τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έως και την Τρίτη, 22 Αυγούστου και για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις έως και την Τετάρτη 23  Αυγούστου, τονίζει το υπουργείο Παιδείας.Το υπουργε

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για πίνακες-αιτήσεις, ΤΥ, ΔΥΕΠ νηπιαγωγούς και ωράριο σ αυτές, ανάληψη υπηρεσίας και πληρωμές μέσω ΕΣΠΑ, προσλήψεις Α' φάσης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για πίνακες-αιτήσεις, ΤΥ, ΔΥΕΠ νηπιαγωγούς και ωράριο σ αυτές, ανάληψη υπηρεσίας και πληρωμές μέσω ΕΣΠΑ, προσλήψεις Α' φάσης-Πίνακες - ΑιτήσειςΑπό 22 έως 25/8 (καθαρά πολιτική απόφαση) θα έχουμε ταυτόχρονα την ανάρτηση των πινάκων και την έναρξη των αιτήσεων, οι οποίες θα γίνουν σε 7 ημερολογιακές ημέρες υπερκαλύπτοντας και την ανακοίνωση των Β' αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.-Τ.Υ.Ο τελικός αριθμός των ΤΥ που θα ενταχθούν στις ΖΕΠ (Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας) είναι 700. Οι 600 για την πρωτοβάθμια και οι 100 για την δευτεροβάθμια.

Στο Ναύπλιο το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ: «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει 2017»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υλοποιείται για 5η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (24 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου 2017, σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λιτόχωρο – Όλυμπος, Ναύπλιο) με τοπικούς εκπροσώπους Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές.ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛΤο φεστιβάλ αυτό στοχεύει στην - ανάδειξη του πολιτισμού μας, -αναπτέρωση του ηθικού κάθε Έλληνα ότι συνεχίζουμε να αποτελούμε κοιτίδα πολιτισμού με πολύ αξιόλογους ανθρώπους, - κουλτούρα του Έλληνα Πολίτη σε θέματα όπως το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ - Η ιστορία μας σε κάθε ιστορική πρόκληση ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, Σ

Σελίδες

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.