Νέα & Ανακοινώσεις Πανεπιστημίων

Παρουσίαση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονίκης «OK!Thess» και του Startup Weekend Thessaloniki στο ΑΠΘ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Το ΑΠΘ ως ιδρυτικό μέλος του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει ενημερωτική για την παρουσίαση της προ-θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας «OK!Thess» και του Startup Weekend Thessaloniki στα μέλη του Ιδρύματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, μεταξύ 13:00-15:00, στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ και αφορά ιδιαίτερα:

H Dr. Junko Nakagawa στο Γλωσσικό Κέντρο στο πλαίσιο ελληνοϊαπωνικής συνεργασίας

Πολυτεχνείο Κρήτης

Η Dr. Junko Nakagawa, καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Keio της Ιαπωνίας, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο ελληνοϊαπωνικής συνεργασίας. 

Εβδομάδα ρωσικού κινηματογράφου στην Ελλάδα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

«Εβδομάδα ρωσικού κινηματογράφου στην Ελλάδα»
06-10 Μαΐου 2017

1ο Moto Circuit Χανίων 2017 στην Πολυτεχνειούπολη | Κυριακή, 30/4/2017 | 10:00

Πολυτεχνείο Κρήτης

Η Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων με συνδιοργανωτές το Πολυτεχνείο Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης (Π.Ε. Χανίων) διοργανώνουν την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. διαγωνισμό κλασικών μοτοσυκλετών με την ονομασία 1ο Moto Circuit Χανίων 2017, που θα διεξαχθεί στην Πολυτεχνειούπολη.

10 & 11 Μαΐου 2017 | Εθελοντική Αιμοδοσία από φοιτητές και προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης

Πολυτεχνείο Κρήτης

Εθελοντική αιμοδοσία από φοιτητές και προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την για 2 ημέρες, την Τετάρτη 10/5/2017 και την Πέμπτη 11/5/2017, από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, στην Πολυτεχνειούπολη. Τις ίδιες ώρες, σε παραπλήσιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία, ώστε όσα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης επιθυμούν, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Α.Π.Θ.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, τις ώρες 10:00-17:00,
θα πραγματοποιηθεί έκθεση για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).
 
Στον εκθεσιακό χώρο θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με σκοπό να ενημερώσουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.
 

1ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2017

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Το ΤΕΦΑΑ Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών, διοργανώνει το 1ο Αθλητικό Πανόραμα, με στόχο τη γνωριμία των μαμθητών/τριών των σχολείων του Δήμου Σερρών με ολυμπιακά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες.

Προκήρυξη του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων, Πολιτικών Μηχανικών & Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ με τίτλο «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών».

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος
 «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών»
 
Τα Τμήματα Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ) και Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΤΑΤΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο αντικείμενο «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών».

Η καθημερινή σου εφαρμογή για τις σπουδές σου στο ΑΠΘ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Η νέα εφαρμογή για κινητά myAuth αναπτύχθηκε από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευομένους φοιτητές του, με στόχο την άμεση προσωποποιημένη ενημέρωσή σου για όλα τα θέματα της φοιτητικής καθημερινότητας.
H εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android στο Google Play Store από εδώ και παρέχει:

Σεμινάριο, με τίτλο «ABCS3 – Applied Basic Clinical Seminar with Scenarios for Students»

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

 
Σεμινάριο, με τίτλο «ABCS3 – Applied Basic Clinical Seminar with Scenarios for Students» θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Απριλίου 2017, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΓΝΘ Παπαγεωργίου. Το Σεμινάριο διοργανώνεται από φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.).

8η Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδoς

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Επιλογές από τη νέα εικαστική παραγωγή, αυτή που φιλοτεχνείται στα εργαστήρια των Σχολών και των Τμημάτων Καλών Τεχνών όλης της χώρας, φιλοξενούνται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, από τις 28 Απριλίου έως τις 22 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της 8ης Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδoς. 

9ος Αριστοτέλειος Δρόμος-Campus on the run

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σας καλούμε να πάρετε μέρος στον "9ο Αριστοτέλειο Δρόμο- Campus on the run",
το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 στις 18.30.
Συγκέντρωση, Eκκίνηση και Tερματισμός στην Πλατεία Χημείου. 
Ο δρόμος θα γίνει με ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 
Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. 

Σελίδες

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.