Ανακοίνωση για δωρεά μελέτης

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης που ελήφθη στην υπ’αρ. 28/24-7-2017 (ΑΔΑ 6ΛΖ546Ψ8ΧΒ-ΤΒΧ) συνεδρίαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την υποβολή αιτήματος από την  μελετητική εταιρεία Αθανάσιος Ξένος και ΣΙΑ Ε.Ε. για δωρεά χωρίς αντάλλαγμα, της  εκπονηθείσας μελέτης «Κλειστό Γυμναστήριο Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, περιοχή Θέρμης».
Η ανακοίνωση δημοσιεύεται, σύμφωνα με το αρθ.2α του ν.3316/2005, στις ιστοσελίδες του ΑΠΘ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους, σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία ανάρτησής της. Οι παρατηρήσεις αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση savvaszh@ad.auth.gr.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΦΑΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.