Ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΤΕΠ και Εκπροσώπων / Συνέδρων στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΕΤΕΠ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Σε συνέχεια της Τακτικής Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ΕΤΕΠ ΑΠΘ, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
Αποφασίστηκε ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΤΕΠ και την ανάδειξη εκπροσώπων / συνέδρων στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΕΤΕΠ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, από τις  9.00  έως τις 14.00 στο ισόγειο του κτηρίου Καραθεοδωρή (Διοίκηση).
Υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι και τις 30 Μαϊου 2017 στο e-mail: mxatzh@nured.auth.gr , τηλ. επικοινωνίας 2310 99 5046 (κ. Χατζηπαράσχη Μαρία)
Για την ψηφοφορία, παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου ΕΤΕΠ να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, για να διευκολύνουν την Εφορευτική Επιτροπή στην ταυτοποίηση.
Η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου
Χατζηπαράσχη Μαρία

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.