Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα «Πολύπλοκα Συστήματα και Δίκτυα» | Προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

To Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα «Πολύπλοκα Συστήματα και Δίκτυα» (ΔΠΜΣ-ΠΣΔ), των Τμημάτων Μαθηματικών, Βιολογίας, Γεωλογίας και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επισπεύδον το Τμήμα Μαθηματικών, θα λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σύμφωνα με το Πρόγραμμα Μαθημάτων και τη διαδικασία επιλογής φοιτητών που περιγράφεται στον Ιστόχωρο του ΔΠΜΣ-ΠΣΔ (http://cosynet.auth.gr).
Στο ΔΠΜΣ-ΠΣΔ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Τμημάτων Θετικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών, Περιβαλλοντικών Επιστημών και άλλων Τμημάτων συναφούς αντικειμένου Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Σ.Ε.Ι.) και ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.
Η αίτηση (διατίθεται στην Ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ ΠΣΔ http://cosynet.auth.gr) και τα δικαιολογητικά κατατίθενται ηλεκτρονικά σε μορφή pdf στον κ. Π. Τζουνάκη στη διεύθυνση (pj@auth.gr) από 03-07-2017 έως και 28-09-2017, ώρα 23:59.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορίες:

  • στην ιστοσελίδα: http://cosynet.auth.gr
  • στον κ. Π. Τζουνάκη (Εργαστήριο Υπολογιστών, Τμήμα Μαθηματικών, Α΄ όροφος κτιρίου Βιολογίας, Σ.Θ.Ε. τηλ. 2310998438), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 54124 Θεσσαλονίκη
  • Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών, τηλ. 2310998096, fax 2310 999703.

 
Εκ μέρους της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής του ΔΠΜΣ-ΠΣΔ
Ο Διευθυντής
Καθηγητής Ι. Αντωνίου

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.