Εργαστήρι κατά των εξαρτήσεων στο Τμήμα Φαρμακευτικής - με την υποστήριξη των φορέων ΚΕΘΕΑ/ ΙΑΝΟΣ και Π.Π.Α.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Η Διεπιστημονική Επιτροπή Μελέτης Προτάσεων για την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, τον ΙΑΝΟ - Ψ.Ν.Θ., το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας και το Τμήμα Φαρμακευτικής οργανώνουν ενημερωτικές-εκπαιδευτικές δράσεις με γενικό τίτλο:  Ο ρόλος του φαρμακοποιού επιστήμονα στη διαχείριση-αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.  
Οι δράσεις αυτές που απευθύνονται στους φοιτητές του οικείου τμήματος και εντάσσονται στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, θα περιλαμβάνουν:
α) τη διοργάνωση βιωματικών εργαστηρίων που θα υποστηριχθούν από το ΚΕΘΕΑ, καθώς και
β) τη διοργάνωση συζητήσεων με θέματα όπως: εξάρτηση και νέες συνθετικές ουσίες, υποκατάσταση και ο ρόλος του φαρμακοποιού, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρομενοι/ες μπορούν να βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.pharm.auth.gr/el/news/2765.
Οι δράσεις αυτές εγγράφονται στις προσπάθειες της Επιτροπής να ενημερώσει αλλά και να κινητοποίησει την πανεπιστημιακή κοινότητα κατά των εξαρτήσεων, με τρόπο όμως που λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις κοινωνικές διαστάσεις του ζητήματος και προτάσσει την ανάγκη για συλλογικές λύσεις. 
 

Διεπιστημονική Επιτροπή Μελέτης Προτάσεων κατά των Ναρκωτικών

ΚΕΘΕΑ/ ΙΑΝΟΣ/ Π.Π.Α.

programma_dialexeon_praktikis_askisis_10oy_examinoy_2016-2017.pdf

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.