Ημέρα της Αρχαιολογίας

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Έχετε ποτέ σκεφτεί τι κάνουν πραγματικά οι αρχαιολόγοι; Η ανασκαφή είναι τα πάντα ή υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από αυτή; Η “Ημέρα της Αρχαιολογίας” είναι μια δράση που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός παραθύρου στην καθημερινή ζωή των αρχαιολόγων από όλο τον κόσμο.
Η δράση ζητά από ανθρώπους που δουλεύουν, σπουδάζουν ή ασχολούνται εθελοντικά με την αρχαιολογία να συμμετάσχουν στην “Ημέρα της Αρχαιολογίας” κάθε χρόνο το καλοκαίρι περιγράφοντας την μέρα τους και ανεβάζοντας κείμενα, εικόνες και βίντεο σε αυτή την ιστοσελίδα.
Τα αποτελέσματα από την “Ημέρα της Αρχαιολογίας” παρουσιάζουν τη μεγάλη ποικιλία των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του επαγγέλματος του αρχαιολόγου μέρα προς μέρα σε όλο τον πλανήτη, και βοηθούν να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για τη σημασία της αρχαιολογίας στο σύγχρονο κόσμο.
Επιθυμούμε όλοι όσοι έχουν προσωπικό, επαγγελματικό ή εθελοντικό ενδιαφέρον για την αρχαιολογία να εμπλακούν και να βοηθήσουν να δείξουμε γιατί η αρχαιολογία είναι σημαντική στη διατήρηση του παρελθόντος αλλά και στη διαμόρφωσή του μέλλοντος.
Η δράση τρέχει από μια ομάδα εθελοντών που είναι όλοι επαγγελματίες αρχαιολόγοι και παίρνουν μέρος σε αυτή δωρεάν. Η “Ημέρα της Αρχαιολογίας” στο σύνολό της βασίζεται στην καλή θέληση και στο πάθος για την ευαισθητοποίηση και ενεργή εμπλοκή του κοινού!
Το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του ΑΠΘ συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΝΕΑRCΗ υποστηρίζει τη δράση.
Η Ημέρα της Αρχαιολογίας 2017 θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου
Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή σας στην δράση στον σύνδεσμο: 
http://www.dayofarchaeology.com/greek/

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Δευτέρα, 24 Ιούλιος, 2017 (All day) εώς Παρασκευή, 28 Ιούλιος, 2017 (All day)

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.