Ημερίδα με τίτλο: Δέκα Έτη ΠΜΣ "Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων: Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές''

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

 
Δέκα Έτη Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων:΄Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές''
 
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ) του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας του Προγράμματος.
Η ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, έχει τίτλο: Δέκα Έτη ΠΜΣ στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων: Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 49, από 12:00 έως 19:00.
Κατά τις εργασίες της ημερίδας θα παρουσιασθεί αρχικά σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τη συμμετοχή των βασικών παραγόντων του Προγράμματος. Στη συνέχεια θα παρουσιασθούν
τα αποτελέσματα έρευνας, που πραγματοποιήθηκε στους αποφοιτήσαντες από το Πρόγραμμα, σχετικά με την συμβολή των μεταπτυχιακών τους σπουδών στην απασχόλησή τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ακόμη παρουσιάσεις εκπροσώπων φορέων από την Πράξη και την Παραγωγή, οι οποίοι θα αναφερθούν στους τομείς δραστηριοποίησής τους στον τεχνικό κλάδο, καθώς και επιστημόνων που θα αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση και θα αναφερθούν στις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και προσδοκία των διοργανωτών της είναι να παραστεί σημαντικός αριθμός νέων επιστημόνων συναδέλφων, ώστε αφενός να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν στον επιστημονικό αυτό χώρο και αφετέρου να συμβάλουν σε μια γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στην εκδήλωση να δηλώσουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή κάνοντας χρήση του παρακάτω συνδέσμου.
http://cmp.civil.auth.gr/
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: 
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας: 
Σοφία Σοφογιάννη τηλ. 2310997107,
email:ssofogia@civil.auth.gr

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017 - 12:00

Χώρος: 
Αμφιθέατρο ΤΕΕ/ΤΚΜ

Συνημμένα αρχεία: 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.