Κυνήγι Θησαυρού στο Α.Π.Θ.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Την Πέμπτη 25/05/2017, η ομάδα CoMvoS (Cooperation and Motivation of Students) διοργανώνει στα πλαίσια της Φοιτητικής Εβδομάδας του Α.Π.Θ. και σε συνεργασία με άλλες 4 εθελοντικές ομάδες του πανεπιστημίου ένα πολύ διαφορετικό και ανατρεπικό «Κυνήγι Θησαυρού στο ΑΠΘ». Οι συμμετέχοντες βρίσκονται στο έτος 3017 και θα πρέπει να βρούν τον τρόπο να σώσουν την ανθρωπότητα!

Το παιχνίδι αποτελείται από μία σειρά γρίφων και δοκιμασιών και έχει ως στόχο τη διασκέδαση αλλά και την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων. Είναι η τέταρτη φορά που η ομάδα CoMvoS διοργανώνει ένα Κυνήγι Θησαυρού για τη Φοιτητική Εβδομάδα. Στην περσινή επιτυχημένη εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 φοιτητές, που μέσα από τους ευφάνταστους γρίφους και τις απαιτητικές δοκιμασίες διασκέδασαν και γνώρισαν καλύτερα το πανεπιστήμιο τους.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι εξής:• ATP: Aristotle Team of Pharmacy• B.A.T. : Biology AUTH Team• IAESTE Thessaloniki• P.A.Th: Physicists Aristotle Thessaloniki

Το Κυνήγι Θησαυρού θα ξεκινήσει στο χώρο έξω από το Κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στις 14:00.
Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής: https://comvostreasurehunt.wordpress.comΟι ομάδες που θα δηλώνουν συμμετοχή θα λαμβάνουν email επιβεβαίωσης με τον αριθμό της ομάδας τους.
Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017 - 14:00

Χώρος: 
Κυλικείο Κεντρικής Βιβλιοθήκης

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.