Συμπόσιο:"Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο"

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συμποσίου «Ποιότητα Ζωής στη Χρόνια Νεφρική Νόσο» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στις εργασίες του, που θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΚΕ.Δ.Ε.Α. (Επιτροπή Ερευνών) του ΑΠΘ στις 26 Απριλίου 2017 και ώρα 09:00-15:00.
            Το Συμπόσιο αποτελεί το επιστέγασμα της πολύχρονης επιστημονικής συνεργασίας της  A' Παθολογικής  Πανεπιστημιακής Κλινικής του  Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ –Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και γίνεται με τη συνεργασία της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του ΑΠΘ, της  European Assοciation of Rehabilitation in Chronic Kidney Disease και του Συλλόγου Νεφροπαθών Β. Ελλάδος. Στόχος της συνεργασίας των δύο επιστημονικών φορέων του Πανεπιστημίου μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των αιμοκαθαιρομένων ασθενών με την εφαρμογή προγραμμάτων θεραπευτικής γύμνασης,  συμβουλών υγιεινοδιαιτητικού τρόπου ζωής, ψυχολογικής υποστήριξης και κοινωνικής επανένταξης ως συμπληρωματικών τρόπων της θεραπευτικής αντιμετώπισης τους με τις σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης, περιτοναϊκής κάθαρσης και μεταμόσχευσης νεφρού.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές, γυμναστές και ασθενείς και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας

Υπεύθυνος επικοινωνίας: 
Αστέριος Δεληγιάννης

prosklisi_imeridas.pdf
epistimoniko_programma_imeridas_deligiannis.pdf
symposio_poster.jpg

E: 
socialcom@ad.auth.gr

W: 
http://ekpy.web.auth.gr

Τ: 

2310995360

F: 

2310995386

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.