30 χρόνια ERASMUS | Εκδηλώσεις

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Με  χαρά σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια του Προγράμματος Erasmus, "30 χρόνια Erasmus στη Θεσσαλονίκη"  που διοργανώνει το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα Δίκτυα Φοιτητών Erasmus (ESN) των τριών Ιδρυμάτων.
Το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
1.    Έκθεση Πανεπιστημίων: Universities’ Fair, Τρίτη 23 Μαΐου 2017, ώρα 12:00 - 17:00, στον υπαίθριο χώρο ανάμεσα σε Θεολογική Σχολή και ΝΟΠΕ του ΑΠΘ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες της Έκθεσης Πανεπιστημίων, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εισερχόμενους φοιτητές Erasmus και να λάβουν πληροφορίες, τόσο για το Πανεπιστήμιο προέλευσης, όσο και για τον τρόπο ζωής στη χώρα τους. Οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στους φοιτητές που σκοπεύουν να μετακινηθούν με το πρόγραμμα Erasmus. Στο τέλος της έκθεσης θα υπάρξει κέρασμα και μουσική από συγκρότημα φοιτητών Erasmus.
2.    Συνέδριο: “ΘεςErasmus" - Ευκαιρίες Κινητικότητας, Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ώρα 9:00 - 18:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλες τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρει το πρόγραμμα, τόσο σε επίπεδο Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, όσο και από άλλους φορείς (περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο πρόγραμμα). Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
3.    Εκδήλωση: 30 χρόνια Erasmus στη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, ώρα 18:00 - 21:00, Αίθουσα Τελετών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Επίσημη Εκδήλωση εορτασμού των 30 χρόνων. Θα συμμετέχουν τα αρμόδια Γραφεία Erasmus των τριών Πανεπιστημίων, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, θα πραγματοποιηθεί Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα "30 χρόνια Erasmus: Οφέλη, δυνατότητες, προοπτικές",  μαρτυρίες μετακινούμενων μελών και βραβεύσεις (περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο πρόγραμμα).
Συνημμένα δείτε την αφίσα των εκδηλώσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα στο facebook.
Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις, θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς!

Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΑΠΘ
        

Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: 
Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Τρίτη, 23 Μάιος, 2017 (All day) εώς Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017 (All day)

Αφίσα Εκδήλωσης
Πρόγραμμα Ημερίδας ΘεςErasmus
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Πρόσκληση

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.