Διδακτορικές σπουδές, Υποτροφίες, Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Πέμ, 20/10/2016 - 15:51

Το Εθνικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών [National Graduate Institute for Policy Studies- (GRIPS)] προκηρύσσει το 5-ετές μεταπτυχιακό και διδακτορικό πρόγραμμα που ονομάζεται «GRIPS–Global Governance Program (G–cube)», το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ηγετών, οι οποίοι έχουν μια ευρεία προοπτική που βασίζεται σε καλή γνώση της ιστορίας και των φιλελευθέρων τεχνών, και μπορούν να ασχοληθούν με διάφορα ζητήματα που προκύπτουν λόγω της αναδυόμενης νέας παγκόσμιας τάξης και της αλλαγής στη δυναμική της εξουσίας, είτε είναι στην κυβέρνηση, στον ιδιωτικό τομέα ή στους διεθνείς οργανι

Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Συνέντευξη, Προσλήψεις

Δευ, 17/10/2016 - 11:24

Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις

Τετ, 19/10/2016 - 12:06

Νηπιαγωγοί, Καθηγητές Αγγλικών, Παιδαγωγοί-Δάσκαλοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί

Δες το βίντεο για να ενημερωθείς για τις δράσεις της Αποστολής:

Εκπαίδευση

Παρ, 14/10/2016 - 07:57

Η εκδήλωση TeamFair AUTH αποτελεί την πρώτη προσπάθεια στα χρονικά του Ελληνικού Πανεπιστημίου, η οποία πραγματώνει το όραμα του Co.Mv.o.S. για τη συγκέντρωση όλων των φοιτητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΑΠΘ.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Εξ αποστάσεως

Δευ, 17/10/2016 - 14:41

Το Πρόγραμμα Εξ΄Αποστάσεως Εκπαίδευσης, e-learning Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνει το online σεμινάριο "Διδακτική με Σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ/ ICT)".

Ο σκοπός του μαθήματος είναι η εισαγωγή στα συστήματα ηλεκτρονικής μάθησης και στις θεωρίες μάθησης με εφαρμογή των Σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ/ ICT) στην Εκπαίδευση.

Εκπαίδευση, Εξωτερικό

Δευ, 17/10/2016 - 11:50

ΕΚΠΑ - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Σεμινάρια

Πέμ, 20/10/2016 - 16:17

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων: Πρόγραμμα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και άσκησης με μικροδιδασκαλίες» έχει ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός εκπαιδευτή ενηλίκων, ο οποίος θα κατέχει τις βασικές γνώσεις του πεδίου και θα τις αξιοποιεί στην πράξη.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Εξ αποστάσεως

Δευ, 17/10/2016 - 10:12

Τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσφέρουν, για 5ο συνεχόμενο χρόνο, το εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Οργάνωση και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Σταυρινούδη Θεόδωρο.

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Φιλοδοξία του προγράμματος είναι η λειτουργική σύνδεση της θεωρητικής - επιστημονικής γνώσης με την πράξη, με τρόπο και σε βαθμό που οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν με γνώσεις και δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες στην αγορά εργασίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

Το νέο βίντεοκλιπ του Moby για την εξάρτηση από την τεχνολογία και τα social media

O Moby, επέστρεψε με νέο άλμπουμ μένοντας όμως πιστός στις κοινωνικοπολιτικές του ανησυχίες.

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.