Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Πολίτες Εν Γνώσει, Σεμινάρια

Τετ, 15/04/2015 - 09:46

Ξεκινάνε την Τρίτη 21 Απριλίου στη Λάρισα και το  Βόλο τα σεμινάρια πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για ενήλικες «TOEIC» (Test Of English for International Communication ) αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.  Τα σεμινάρια θα είναι εντατικά, τρείς (3) φορές την εβδομάδα και με σύνολο σαράντα (40) διδακτικών ωρών ο σπουδαστής (έχοντας ήδη αρχικές γνώσεις με 3-4 χρόνια διδασκαλίας) θα μπορεί να πιστοποιηθεί στις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο Βόλο και τη Λάρισα το Σάββατο 13 Ιουνίου η Ελληνοαμερικάνικη Ενωση.

Σεμινάρια πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας TOEIC σε Λάρισα και Βόλο.

Εργασία, Θέσεις Εργασίας, ΟΑΕΔ, Προσλήψεις

Τετ, 15/04/2015 - 12:52

 Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Μαγνησίας.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Σεμινάρια, Εξ αποστάσεως

Δευ, 20/04/2015 - 10:32

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δ. Γιαννιά) ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.