ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ;

Ο δικός σου γάμος είναι ο καλύτερος! - www.gamosmou.grΠροβληθείτε δωρεάν στο www.gamosmou.gr. Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ, ανεβάστε το πορτφόλιο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Δημιουργήστε μόνοι σας το πελατολόγιό σας!

Οίκοι νυφικών, κομμώσεις για νυφικά χτενίσματα, νυφικό μακιγιάζ, προσκλητήρια, φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων, στολισμοί γάμων, αίθουσες δεξιώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ.Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις

Πέμ, 01/12/2016 - 20:44

Μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στο τι πιστεύουν οι εταιρείες και τι οι υποψήφιοι αναφορικά με τις δεξιότητες που διαθέτουν οι τελευταίοι. Ποιες είναι πραγματικά οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας; 

Πέμ, 01/12/2016 - 19:51

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

Ίδρυμα Προποντίς, Υποτροφίες, Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Πέμ, 01/12/2016 - 21:43

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ 18ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ 50 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

 

ΕΛΣΤΑΤ, Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις

Πέμ, 01/12/2016 - 21:24

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί ενδιαφερόμενους για ένταξη στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών για διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου- Αυγούστου 2017.

ΑΔΜΗΕ, Εργασία, ΕΥΑΘ, Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις

Πέμ, 01/12/2016 - 21:02

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να προκηρυχθούν σταδιακά τρεις διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 240 μονίμων εργαζομένων και με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Ελληνοαμερικανική Ένωση, Επιμόρφωση, Κατάρτιση

Τετ, 30/11/2016 - 10:30

Η Equal Society σε αποκλειστική συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα στις ξένες γλώσσες υλοποιεί το πρόγραμμα E- Gnosis English.

Το E- Gnosis English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δια ζώσης εκπαίδευση (με καθηγητή στην τάξη), πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο), πιστοποίηση και έκδοση πιστοποιητικού καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.

Erasmus, Εκπαίδευση

Τετ, 30/11/2016 - 10:45

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ελλάδα, πρόκειται να διοργανώσει Ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+.

Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, για την περίοδο 2014-2020 και στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας, σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

"Φρενίτιδα" για τη Black Friday στην Ελλάδα (χωρίς λόγο)

Εκατοντάδες άτομα, κατά τη συντριπτική πλειονότητα ανήλικοι συγκεντρώθηκαν - κάποιοι ακόμη και απ

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.