Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

30 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά

Ο ∆ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά τριάντα (30) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Πειραιά.

1005 προσλήψεις αναπληρωτών σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2014-2015, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1005 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18 και ΠΕ19-20 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μπράτης: "Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα προσλήψεις νηπιαγωγών και δασκάλων"

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να επικοινωνήσω με το υπουργείο παιδείας(είμαι στην Τρίπολη για ενημέρωση) και με ενημέρωσαν ...τι πρωτότυπο!!!

Αλήθεια...ότι δεν θα ακοινωθούν σήμερα οι προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών ...λόγω προβλήματος του συστήματος,αλλά αύριο μαζί με την ειδική αγωγή της β/θμιας.

Ενημέρωση Δημήτρης Μπράτης

Ερχονται 1.130 προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση

Θέσεις εργασίας αναμένονται να ανοίξουν στους δήμους της χώρας καθώς θα γίνουν 1.130 προσλήψεις. Από αυτές οι 450 αφορούν σε μόνιμο προσωπικό, ενώ οι υπόλοιπες 680 αφορούν σε συμβασιούχους, εκ των οποίων οι 500 θα προσληφθούν μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και οι 180 με χρήματα του κράτους.

Υπουργείο Παιδείας: Σήμερα 3.000 αναπληρωτές - Θα καλυφθούν τα κενά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Υπουργείο Παιδείας: Σήμερα 3.000 αναπληρωτές - Νέες προσλήψεις τις επόμενες ημέρες ώστε να μην υπάρχουν κενά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Νέα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στο ΚΔΒΜ Δήμου Χίου

Ο Δήμος Χίου συνεχίζει επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χίου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

20 συμβάσεις έργου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη έως είκοσι (20) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.