Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες

Εκδήλωση ICT Startups – Next Generation από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (MIS), σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “ICT Startups – Next Generation”, την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρες 19:00–21:30, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1ος όροφος).

Προκήρυξη για πρόσληψη 450 οδηγών λεωφορείων και τεχνιτών από τις Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.) Α.Ε. αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Πόρων κ. Σ. Παπαγεωργίου αποφάσισε να εγκρίνει την πρόσληψη:

Σεμινάριο Φωτογραφία και Τοπίο από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, στο πλαίσιο του διευρυμένου εκπαιδευτικού του προγράμματος, συνεχίζει τον κύκλο σεμιναρίων σύγχρονης θεωρίας και πρακτικής της φωτογραφίας. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση βασικών εννοιών και η εξοικείωση με τις νεότερες και σύγχρονες πρακτικές της φωτογραφικής τέχνης συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού πεδίου κριτικής και αισθητικής αναζήτησης.

HCP

Ζητούνται μουσικοί από την Εθνική Λυρική Σκηνή - Δείτε το πρόγραμμα των ακροάσεων εδώ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακροάσεις για βιολιά, βιόλες, κλαρινέτα, βιολοντσέλα, κοντραμπάσα, φλάουτα (με υποχρέωση σε πίκολο και άλτο), όμποε (με υποχρέωση σε αγγλικό κόρνο), κλαρινέτα (με υποχρέωση σε κλαρινέτο σε μι ύφεση και μπάσο κλαρινέτο), φαγκότα (με υποχρέωση σε κόντρα φαγκότο), κόρνα, τρομπέτες, τρομπόνια (τενόρο με υποχρέωση στο μπάσο), τούμπες, τύμπανα-κρουστά, άρπες για τους εξής σκοπούς:

http://www.nationalopera.gr/Themes/1/Default/Media/logo.png

Έρχονται 5000 θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα

Πάνω από 5.000 προσλήψεις επίκεινται προσεχώς στο Δημόσιο και συγκεκριμένα στη ΔΕΗ, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ειδικότερα, πρόκειται για 3.912 εποχικούς υπάλληλους και 1.320 μόνιμους υπαλλήλους.

Έρχονται 14000 προσλήψεις στο δημόσιο - Δείτε την κατανομή ανά υπουργείο

Σύμφωνα με το σχέδιο για τις προσλήψεις, που έφερε στο φως το MEGA στο κεντρικό δελτίο της Τετάρτης, η κατανομή αφορά τα υπουργεία:

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Σπουδές εξ' αποστάσεως και σε ξένη γλώσσα!

Σπουδές εξ αποστάσεως, μαθήματα σε ξένη γλώσσα, συνεργασίες με άλλα πανεπιστήμια και πτυχίο κατόπιν πενταετών σπουδών που ισοδυναμεί με μάστερ - παρότι αυτό δεν έχει γίνει επισήμως δεκτό - προβλέπει, μεταξύ πολλών άλλων, το σχέδιο του Οργανισμού του Πολυτεχνείου Αθήνας που δόθηκε προς διαβούλευση στην πολυτεχνειακή κοινότητα και ήδη συγκεντρώνει αντιδράσεις.

Προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στο Δήμο Πηνειού

Ο Δήμος Πηνειού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ) θα υλοποιήσει στο προσεχές διάστημα τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. Επεξεργασία Κειμένου- Διαδίκτυο (Ι) (50 ώρες )

2. Δημιουργία Ιστοσελίδας (50 ώρες)

3. Αγγλικά για το χώρο εργασίας (25 ώρες)

4. Αγγλικά για τον τουρισμό ( 25 ώρες)

5. Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων (25 ώρες)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΑΙΟΥ 2014

Στις 28 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων και όπως επισημαίνεται, τα μαθήματα του σχολικού έτους 2013-2014 θα λήξουν στις 21 Μαΐου.

Δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων και διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην συνέργεια πανεπιστημίου και κοινωνίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή κοινότητα, προκειμένου να υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.