Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Διαγωνισμός για 260 λιμενοφύλακες

Διαγωνισμός για 260 λιμενοφύλακες - Τα απαραίτητα προσόντα και οι αθλητικές δοκιμασίες που πρέπει να περάσουν. Για τις αρχές Οκτωβρίου μετατίθεται ο διαγωνισμός κατάταξης στο Λιμενικό 260 δοκίμων Λιμενοφυλάκων, ενώ γίνεται προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός τους.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα;

Ενημέρωση: Η Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ  για την πρόσληψη υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα, φημολογείται έντονα, ότι θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Εθνική Τράπεζα

Αίτηση μετεγγραφής στη σχολή εγγραφής

Μετεγγραφές 2014: Αίτηση μετεγγραφής στη σχολή εγγραφής 15 - 26 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2014-2015

Όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2014-2015
- Δείτε τα ονόματα

Πρόγραμμα "Δρυάδες" για την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Πρόγραμμα "Δρυαδες" για την περιβαλλοντική ενημέρωση/ευαισθητοποίηση και ενεργό συμμετοχή εφήβων και νέων ηλικίας 13 έως 35 ετών σε διάφορες περιοχές της χώρας από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Προκήρυξη 3Κ/2014 για 540 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Προκήρυξη 3K/2014 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.).

Εκδήλωση για Φίλους της Φωτογραφίας στο Photoglobe Seminars

Το Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στον ατμοσφαιρικό χώρο του, τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, σε μία συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προβληματισμών γύρω από τη φωτογραφία και τις εφαρμογές της, με τη συνοδεία κρασιού και μουσικής.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.