240 θέσεις εργασίας σε ΕΥΑΘ, ΑΔΜΗΕ και Εθνικό Τυπογραφείο

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να προκηρυχθούν σταδιακά τρεις διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 240 μονίμων εργαζομένων και με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Συγκεκριμένα, 150 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ θα προκηρύξει η Εταιρεία Yδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Πρόκειται για 55 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ, 25 θέσεις πτυχιούχων ΤΕΙ και 70 θέσεις διπλωματούχων Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συμπεριλαμβάνονται διοικητικοί, στελέχη Πληροφορικής, καταμετρητές, μηχανολόγοι, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, οδηγοί και υδραυλικοί.

Εβδομήντα έξι τεχνικούς και διοικητικούς θα προσλάβει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ΑΕ.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τις υπηρεσίες του φορέα σε Αττική, Αρκαδία, Εβρο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αιτωλοακαρνανία και Κοζάνη.

Από τις 14 θέσεις που θα προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ για το Εθνικό Τυπογραφείο εννέα αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και πέντε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή: ethnos.gr/

  ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

  Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

  Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

  Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

  Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

  Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
   
   
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30
   
  31
   
   
   

  Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

  Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

  Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

  H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

  Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

  It's Viral!

  2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

   

   
   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

  Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

  Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.