Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη LIDL Hellas - Σίνδος Θεσσαλονίκης

Κάθε χρόνο δίνουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίου να εκπαιδευτούν στη Lidl για να αναλάβουν στη συνέχεια μια υπεύθυνη θέση στελέχους σε ένα από τα τμήματα της εταιρίας. Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Trainee γνωρίζουν τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας και αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα αντικείμενο.

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Trainee International σας προετοιμάζουμε για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του λιανικού εμπορίου. Το επίκεντρο του 2ετούς μας προγράμματος είστε εσείς! Λαμβάνετε εξειδικευμένη γνώση και συμμετέχετε σε σεμινάρια. Σας εκπαιδεύουμε στις αρχές του Project Management, σε θέματα Επικοινωνίας και Διοίκησης, καθώς και σε τεχνικές Παρουσιάσεων. Εάν κριθεί απαραίτητο, σας παρέχονται μαθήματα ξένης γλώσσας (π.χ. Γερμανικών), ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στην παραμονή σας στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας μας. Ο επιλεγμένος-οι υποψήφιοι συνάπτουν αρχικά με την εταιρία μας σύμβαση εκπαιδευόμενου στελέχους, με ένα ελκυστικό πακέτο αμοιβής από την πρώτη στιγμή, ενώ στα διαστήματα εκπαίδευσης εκτός έδρας, η εταιρία καλύπτει τα έξοδα. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν πλήρως τα καθήκοντα της θέσης για την οποία εκπαιδεύτηκαν. Κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη για έναν Τομέα, δημοσιεύουμε σχετική αγγελία με το αντικείμενο της θέσης.

Το προφίλ σας

  •     Διαθέτετε ολοκληρωμένες σπουδές σε σχετικό αντικείμενο με τη θέση που προσφέρεται κάθε φορά, καθώς και πρώτες επαγγελματικές εμπειρίες
  •     Έχετε προθυμία για μάθηση, δεξιότητες επικοινωνίας, αυτοπεποίθηση, αναλυτική ικανότητα, προσανατολισμό στο στόχο και ομαδικό πνεύμα
  •     Γνωρίζετε άριστα Ελληνικά και Αγγλικά. Η γνώση Γερμανικών, καθώς και οποιαδήποτε άλλης ευρωπαϊκής γλώσσας θα εκτιμηθεί
  •     Χειρίζεστε με ευχέρεια Η/Υ
  •     Ιδανικά, διαθέτετε διαπολιτισμικό προφίλ, με ενδιαφέροντα και εμπειρίες που αφορούν το εξωτερικό. Έχετε αποκτήσει ήδη τις πρώτες εμπειρίες σας στο εξωτερικό

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις προσφερόμενες θέσεις.

Περιοχή: 

Σίνδος

Σελίδες

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.