Σεμινάρια

Επιλέξτε για να δείτε σεμινάρια μόνο από τον συγκεκριμένο διοργανωτή

Δωρεάν απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού στα Αγγλικά

Η Equal Society σε αποκλειστική συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα στις ξένες γλώσσες υλοποιεί το πρόγραμμα E- Gnosis English.

Το E- Gnosis English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δια ζώσης εκπαίδευση (με καθηγητή στην τάξη), πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο), πιστοποίηση και έκδοση πιστοποιητικού καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.

Υποβολή αιτήσεων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά ΕΑΠ 2017-2018

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 6 Προπτυχιακά και 24 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έτος εισαγωγής 2017-2018.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων: Πρόγραμμα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και άσκησης με μικροδιδασκαλίες» έχει ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός εκπαιδευτή ενηλίκων, ο οποίος θα κατέχει τις βασικές γνώσεις του πεδίου και θα τις αξιοποιεί στην πράξη.

Εξ αποστάσεως σεμινάριο "Διδακτική με Σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας", ΠΑΠΕΙ

Το Πρόγραμμα Εξ΄Αποστάσεως Εκπαίδευσης, e-learning Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνει το online σεμινάριο "Διδακτική με Σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ/ ICT)".

Ο σκοπός του μαθήματος είναι η εισαγωγή στα συστήματα ηλεκτρονικής μάθησης και στις θεωρίες μάθησης με εφαρμογή των Σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ/ ICT) στην Εκπαίδευση.

E-learning πρόγραμμα "Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων", Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσφέρουν, για 5ο συνεχόμενο χρόνο, το εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Οργάνωση και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Σταυρινούδη Θεόδωρο.

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Φιλοδοξία του προγράμματος είναι η λειτουργική σύνδεση της θεωρητικής - επιστημονικής γνώσης με την πράξη, με τρόπο και σε βαθμό που οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν με γνώσεις και δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες στην αγορά εργασίας.

CV & Interview Tips: Στελέχη Μεγάλων εταιριών σας συμβουλεύουν

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με τίτλο: "CV  & Interview Tips: Στελέχη Μεγάλων εταιριών σας συμβουλεύουν..."

Δεξιότητες που ζητά η αγορά εργασίας και πως θα τις αποκτήσετε στη διάρκεια των σπουδών σας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει την ενημερωτική ημερίδα: "Skills in demand: δεξιότητες που ζητά η αγορά εργασίας και πως θα τις αποκτήσετε στη διάρκεια των σπουσών σας".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2016 τις ώρες 14:00-16:00 στην αίθουσα συνεδρίων του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια: κα Παρασχάκη Ερατώ, Διευθύντρια Τμήματος Talent and Career Management, Right Management (μέλος της Manpowergroup).

Είσοδος ελεύθερη.

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής | Οκτώβριος 2016 – Μάιος 2017

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με συντονιστή τον ποιητή και κριτικό λογοτεχνίας Κώστα Παπαγεωργίου.

Σελίδες

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

2016: Μία χρονιά Google αναζητήσεων!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το βίντεο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.