Θέσεις Εργασίας

Ψάχνεις για εργασία; Δες χιλιάδες θέσεις εργασίας, δουλειά, προσλήψεις, απασχόληση, ευκαιρίες απασχόλησης που ανανεώνονται καθημερινά.

Πληκτρολογήστε τα κριτήρια αναζήτησης για να εντοπίσετε την κατάλληλη θέση εργασίας
Δείτε θέσεις εργασίας από το Νομό της επιλογής σας

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη LIDL Hellas - Σίνδος Θεσσαλονίκης

Κάθε χρόνο δίνουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίου να εκπαιδευτούν στη Lidl για να αναλάβουν στη συνέχεια μια υπεύθυνη θέση στελέχους σε ένα από τα τμήματα της εταιρίας. Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Trainee γνωρίζουν τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας και αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα αντικείμενο.

Περιοχή: 

Σίνδος

Πρόσκληση για ένταξη στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί ενδιαφερόμενους για ένταξη στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών για διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου- Αυγούστου 2017.

240 θέσεις εργασίας σε ΕΥΑΘ, ΑΔΜΗΕ και Εθνικό Τυπογραφείο

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να προκηρυχθούν σταδιακά τρεις διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 240 μονίμων εργαζομένων και με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2016

Μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στο τι πιστεύουν οι εταιρείες και τι οι υποψήφιοι αναφορικά με τις δεξιότητες που διαθέτουν οι τελευταίοι. Ποιες είναι πραγματικά οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας; 

Δώρο Χριστουγέννων 2016

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

30 θέσεις εργασίας στο Μουσείο Ακρόπολης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 30 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, ανακοίνωσε Μουσείο Ακρόπολης.

Οι θέσεις είναι:

ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας 30

Περιοχή: 

Αθήνα

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 4Κ/2016 για 52 θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών

ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ (52) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:

  • Κλάδος ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού είκοσι εννέα (29) θέσεις και
  • Κλάδος ΠΕ Χημικών είκοσι τρεις (23) θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέρει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν στο ΚΠΙΣΝ σε μία σημαντική στιγμή του, την περίοδο κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η έναρξη της μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στα νέα τους κτίρια. Πιο συγκεκριμένα, με δωρεά του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ προκηρύσσει πρόγραμμα εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς.

Περιοχή: 

Αθήνα

Σελίδες

ΧΡΗΣΙΜΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τι ισχύει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αριθμός εισακτεών, δικαιολογητικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οδηγίες Σύνταξης για το Βιογραφικό Σημείωμα

Οδηγίες Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό σημείωμα: Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία περίληψη - σύντομη παρουσίαση των στοιχείων ταυτότητας, επικοινωνίας, μόρφωσης, γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων και συμπεριφορών ενός ατόμου. Συχνά παρουσιάζεται με τα αρχικά C.V. που αντιστοιχούν στις λατινικές λέξεις “curriculum vitae” και οι οποίες σημαίνουν «περίληψη ζωής».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Οδηγός EURES: Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Ο δημοφιλής οδηγός του EURES "Έτοιμοι να πάρετε την μεγάλη απόφαση;" συγκεντρώνει την εμπειρία περισσοτέρων από 20 ετών του EURES στην αναζήτηση και εύρεση εργασίας στην Ευρώπη. Ο οδηγός, ο οποίος πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον διαθέσιμος σε 25 γλώσσες και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Πρόγραμμα Erasmus για Σπουδές και Εργασία στο εξωτερικό

H φοιτητική σου ιδιότητα σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες, είτε για να σπουδάσεις για κάποιους μήνες, είτε για ν' αποκτήσεις επιπλέον ικανότητες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.